Wysłuchane modlitwy

Przychodzi do nas mnóstwo próśb o modlitwę m.in. za rodzących, chorych, o nawrócenia, wsparcie duchowe. Oto kilka intencji nadesłanych do nas, o których otrzymaliśmy zwrotną informacje, że zostały wysłuchane. Dziękujemy, za to, że dzielicie się z nami dobrymi wiadomościami. Takie krótkie świadectwa sprawiają, że doświadczamy nieustannie mocy modlitwy. Czujemy, że stajemy się narzędziami i świadkami bożego działania w świecie. Chcemy, abyście i wy mogli razem z nami radować się, z tych codziennych cudów. A jeśli wątpicie, może te kilka zdań pomoże wam uwierzyć, że warto się modlić i warto cierpliwe czekać, i pozwolić Bogu, by On sam zadziałał w waszym życiu. Nie musicie robić tego sami, możecie poprosić innych, NAS, o wsparcie modlitwą.

15. 07.2019

Prośba o modlitwę za Magdę i jej dzieciątko (5 miesiąc ciąży). Dostałą silnych bólów brzucha, które nie reagowały na żadne środki przeciwbólowe. W styczniu poroniła. = okazało si, że to kolka nerkowa,a z dzieckiem wszystko  w porządku.

23.07. 2019

Prośba o modlitwę za Wiole w 31 tygodniu ciąży i jej nienarodzoną córeczkę Oliwie. Zagrożenie przedwczesnym porodem. I prośba za Magdę, o szczęśliwe narodziny Michalinki. – Sytuacje Wioli udało się opanować i Oliwia nie doszło do przedwczesnego porodu, sytuacja została opanowana. Narodziny Michalinki przebiegły szczęśliwie i urodziła się z waga 3800g.

20.08.2019

Pilna prośba o modlitwę w intencji Kamili w stanie umierającym. Zdiagnozowano u niej guza jelita. Do tego doszło u niej do skrętu kiszek. Trafiła na stół operacyjny. Guza wycięto w całości, a winowajcom zamieszania okazał się pęcherzyk żółciowy.

13.10.2-19

Prośba o modlitwę za Michałka, który ma mieć operacje re-implantacji moczowodu i plastyki pęcherza. Operacja Michałka przebiegła pomyślnie i chłopiec szybko wrócił do domu.

10.12.2019

Prośba o modlitwę w intencji powodzenia trudnej operacji Agnieszki,aby Bóg prowadził rękę lekarza. – Operacja, bardzo trudna, przebiegła bez powikłań.

CHWAŁA PANU!